Endonezya içerisinde şarkıcılardan Gisella Anastasia ile birlikte erkek arkadaşı bir otelde cinsel ilişki yaşadı. Anastasia, erkek arkadaşıyla girmiş olduğu ilişkisini cep telefonunu kullanarak video kaydına almış oldu. Ünlü durumda bulunan şarkıcının telefonu kaybolduktan sonra da müstehcen durumda bulunan bu görüntüler sosyal medya üzerinde ifşa oldu. Ülke içerisinde yer alan yasağı deldiği gerekçe gösterilerek şarkıcıyla ilgili olarak soruşturma açılmış oldu.
Yetkili isimler, telefonu bulmasının hemen ardından görüntüleri paylaşmış olan kişinin yanında bir kişiyle ilgili olarakta soruşturma açılmış olduğunu ifade etti. Anastasia’nın görevli durumda bulunan avukatı, videonun internet üzerinde kaldırılması amacıyla da başvuruda bulundu. Üst düzeyde görevli olan bir polis yetkilisi, Anastasia’ya niçin ilişkisini videoya alma konusunda bir gereksinim duymuş olduğunu sordu.
Şarkıcı polis ekiplerine söz konusu bu videoyu belgesel amacıyla çekmiş olduğunu ve hiç bir şekilde satma gibi bir niyetinin bulunmadığını ifade etti. Suçlu bulunacak olması halinde Anastasia ile birlikte ilişkiye girmiş olduğu sevgilisi 12 senelik bir hapis cezası almış olacak.
0 Comments